Monday, November 15, 2010

NOVEMBER





Akhirnye sumenye selesai~

EXAM da habis..

Pnmat utk thun tiga..

Alhamdulillah~



Okay enough bout exam.

Nk ckap psal buln NOVEMBER..

Atau dgn kata cntik ckit NOVEMBER bulan Hari Jadi..hehehe

Ntahla..bln ni byak sgat kwn2 smbut befday..

Bole nak kata hmpir ari2 dok wish befday kt kwan2..

Special sgat agaknye yer bulan ni..hehehe

Haihhh mmg special..special sgat..hehehe



Hmm arini ada someone dtg blik..

Someone special..heheheheh

Sape lagi kalo bukan cik zuzu kekasih hati..hehee

Cik zuzu ni mcm biasa suka buat suprise2 yg x berapa nk mnjadi..

Nsib pun x jdi, tau kan cik yin x brapa nk suka..gud girl..bgus2.hehe



Okay arini cik zuzu dtg bwak beg plastic..

(mentg2 da abih exam kan..smpt merayau g jln lgi)

Sbnrnye cik yin jeles..

Tapi kan, mcm yg cik yin kata..cik zuzu ni suka buat bnd plik2 ckit..

Cik zuzu kata beg plastik tu tuk cik yin..a.k.a hdiah hari jadi cik yin..

Mcm plik je..X sngka pun ada..

Sbb aritu (dlm bln 3 ke 4 cm2) bkan cik zuzu dh pnah kasi ke??..

Kalo x caya cbe tgok post ni..

--->Short Sem Bermula <---

Tmbh plak kpala dok pkir nk examkan..

So x pnah tpkirpun akan dpt hdiah dr cik zuzu..hehe

tq anyway!



Ingat punye ingat rupe2nye cik zuzu da lupa sbnrnye..

Ya Allah, alhmdulilah syukur sgt cik zuzu da lupa..hahah

Len kali slalu2 la lupa yer..murh rezki cik yin..hehehe

Nsib baik cik zuzu x amik blikkn tdi..

Cik zuzu kata : ha okayla x pe, kira hdiah tuk thun dpan la..(advance btulkan)..hehehe

Hrap2 thun dpan cik zuzu lpa lgi..hehehe



Okaylah x mo cte pjg2..

Meh nk intai sat isi dlm beg plastic tu..

Ada 3 bnda sumenye..



Ni yg pertama : majalah SOLUSI..



Rsa sgatla plik..plik sgat2..smpi skang dok tnya2 lgi ni.. x tau apa motif cik zuzu bg ni kt cik yin..

Smpi kan da pkir jauh ngative.. “agaknye magazine dpt free time dia g jlan2 td kot”.hahaha.jgn marh naa

cik zuzu..org da ksi pun nak bsg2 kan..hahah.okaylah x pe time kasih..tp plik x abih lg ni.hehehe.



Brg kedua : befday present ..



Jgn rsau cik yin x kan bukak punye sblum befday smpi..tp td pgg rsanye mcm buku..haihhh alamat

btambh lgi la buku ‘unread’ sya..hehehe.(komplen lgi).mcm x tau cik yin mmg krg mmbca.



N last but not least : Befday Cake..hehe



Ni kes bca blog cik yin la ni..tau2 dpat kek plak..hehe.Tq sgat!

Tapikan..

Ni yg pling x than ni..mintak map yer cik zuzu, sya zoom ckit..hehehehe

Sgat ikhlas lgi jujur yer..hbis pcah rhsia..hehehe

Mcm x ikhlas sgat jer kn..pastu beli plak yg xpired 21 nov..

Mcm sja x nak kasi cik yin mkan kek kn..

Org nk tgu befday bru nak mkan..ni almat msuk muzium la ni..hehehhe

(dh2 la tu komplen)



Apa2 pun nk ucap time kasih byak2 sgat kt cik zuzu kekasih hati ni..

Time kasih sgat2..mintak maap byak la yer byak sgat komplen..hehehe

Anyway, kamu ttap dhati sya..Tiada yg lain.

Syang kamu lah!





2 comments:

Zuzu said...

hahahahaha!
uit, sakit perut saya gelak kt cni cikyin hehehehe! alamak kant0i tarikh xpired kek hehe! nk wt cne bli xpress..drp order anta kt umah tuka pos bwk jtuh kek kt tgh jln xdpt mkn time hari jadi lagi sayat ati awk tuh hehehe! jd lagi slamat meng'awal'kan pemberian..sunat ni..eceh mentang2 terbc p0st cikyin musim haji sume hukum nk kuar hahahaha! saya taw awk kurang membaca jadinya lagi surprise la awak nnti yer hehehehe!itu s0lusi utk di baca lagi satu tuh biarlah rahsia hahaha!(pdn muka berdebar2 la awak nk bukak hadiah nnti hehehe!)

Izrin said...

haha..xpe2..time kasih byak..
hahaha..hukum amik kt hadith plak ni..pls state refrnce ckit..hehehe.
haihh sja je kan bg statemnt mcm tu..nervous trus cik yin..haha.anyway tq2! syg lbih utk smlam..hehehe