Saturday, November 13, 2010

Masih EXAM



Haih mcm biasa..

Bila time nk study tgn mmg gtal nk open tab sana..open tab sini..

Kalo slalu dok open tab tgok profile fb org ..hee ;)

Kali ni nak open tab tgok cara nk mendeco plak..

Ntah bilela nak abih dok search resepi ni..

(kata opah kpd cucunye..hehee)

Hmm dok search2 smlm jmpa plak zahurinina fotopages ni..

Ya Allah.cntik bukan main..

Trkelu lidah tgok hsil2 deco dia..haihhhh..

Rsa mcm nk blik time tu jgak nk p buat..

(konon mcm pndai sgat la kan)

Meh nk share ckit..cba tgok ni :

Teringat kt opah..hehe







Teringat kt ank buah..



Teringat kt awk..



Teringat kt adik2..







Teringat kt mak ayah..





Cntiknyeeee. Haihhh~

Bilala nk pndai buat yg mcm ni..

Asyik buat topping choclte je mmnjang..

Tringin plak nk mendeco cntik2 ..

(byak sgat angan2 pun pyah jgak)



Hmm.…..tapi…

Tbe2 tringt plak kata2 opah tempoh hari..(da lma dh)

X jdi nk berngan lbih2..

Opah ckap lgi : Yin, cubala blaja msak2 lauk ke,mask kari ke.. nnt kwin x kn nk mkan kek hari2..

Mkan kuih.mkan kek.makn kuih.mkan kek.

Ermmm.haihhh. ni yg lemah dgr ni..

Maka cucu pun bkata : Bkan x nak blaja opah..nnt la ea..blum rsa nk blaja ..x yah la kwin lgi..hehehee



Hmm okay lah.smbg cite len kali..

Kalo byak sgat berngan, ilmu pun ssh nk msuk nnt..

Exam pun x abih lgi.. 1 more to go..

Buat2 lah g study cik yin..hee :)





p/s : sape2 yg rjin nnt, tlgla buatkn kek2 yg cntik mcm kt ats tu tuk my befday nnt ea..hehehe. kalo mcm x reti nk buat ke or tkut x jdi kn..rasanye smpt lgi nak g order ni..hehehe ;)





5 comments:

puteri_kebayan said...

"Yin, cubala blaja msak2 lauk ke,mask kari ke.. nnt kwin x kn nk mkan kek hari2.."

SUMPAH SETUJU NGAN OPAH CIKYIN!!!
hahahahaaaaaa
cian kat laki hari2 nak makan kek, makan kuih...makan CUPCAKE:)

Zuzu said...

hahahaha!cian kt cikgu..tp xpe dier suke tuh cikyin buat kek slalu..ai..tersirat bebenor pesanan penaja tuh yer hahahaha!

uzlah said...

cik cah: hahahaha..hadoii..nnt lah cik yin usahakan.(alamat lmbt lgi la tu)..hehehehe.

cik zuzu: hahaha..nnt nak kasi dia 'comey' ckit..x elokla kurus sgat..hahaha.eh cik zuzu terasa ea..bgus sgatla tu kalo byak yg terasa..nnt byak ckit cik yin dpt kek.hahah.mmg sja buat tlsan dia large ckit..hahaha.(eh byak sgat gelak ni..mau hlg sume note RE nnth..hehee)

~ Izrin ~

Anonymous said...

apa yg opah awak ckap tu, sbijik mcm yg ada dlam kpala sya..bru nak bgtau, tgok2 opah dah bgtau awal2...hehehe

~uzlah~

Izrin said...

uzlah : hehehe..awk jgn risau..nnt sya blaja..sya x d la kjam sgat..hahah.tp nnt la..hehehehe.