Saturday, April 10, 2010

DECO bsma CIK YIN







Today’s Actvty : date bsama cuppies.

[ x dpt date ngan si dia, date ngan cuppies pun jd la..hee ]



Peserta : sorg je.

[ mcm plik kan, tp x pe..best sbb x d spa nk ganggu..lbih krg mcm personal tuisyenla..hee ]



Msa : 9.30am – 2.30++ (around 3.00pm cm2la)

[ pnat jgn ckap, rsa nk tdo kt c2 je trus ]



Location : Kjg perdana.



Experience : mmg x pnh ada..

1st time g clas deco a.k.a msak2 mcm ni..

Slalu main hentam buat je..

Jdkn intrnet sbgai guru..

Tp skang da ada cgu..BEST !! :)





Ok dh..

Jom deco~





mcm biasa, mula2 isikn icing..



note : hanya brbekalkn shlai krts shja..





nozle 133/134 : rumput..





pic kiri : free hand flower + piping jelly..

pic knn : rose foundant [ bpluh2 buat bnd alah ni..haihh]





da siap separuh..hee :)





buat foundant ..

[sng tp leceh ckit bnd ni]





ha da siap pun.. hee :)





ni dia..hasilnye.. :)





cgu bru..

thanks kak linda..









hm interested??

Jom buat date ngan cuppies..

Hanya RM150 tuk 16 design + resipi + tips + blh bwk blk cupcakes tuh..

X pun kalo ada event pape n nk temph ke bole ke blog :

http://budget-cupcakes.blogspot.com/

[ eh, mcm promotion plak..hee ]



* x psal2 jd model cupcake plak..hee. :)





7 comments:

uzlah said...

wahhhh hebatnya..cantik2 r cup cakes awak wat..lpas klas ni kire bertambah r skit pngalaman awak, lpas ni kena hsilkan cupckes yg mnarik2 lagi tau..
tapi satu r yg sya x puas hti skit, bila la agknya sya nak dpat merasa cupcakes awak wat ni, lama dah mgidam nak merasa cupckes buatan awak ni..hehehe =P
smua cntik2 crak awak wat, tapi dlam bnyak2 corak awak wat tu sya paling suka corak love,lpas tu crak bunga sbelah kiri love , yg tulis IN, yg ada rama2, atas rama2, corak bunga rose merah, bunga rose kaler biru, crak bunga bwah pda crak chealsea, n sebelah IN, haisshhh bleh katakan smua cntik2 crak dia..
tahniah2, lpas ni kena fikir lagi idea2 wat design2 yg perbagai,yg pnting jgan lupa sya nak merasa cup cakes awk nnti..hehe

uzlah said...

hehe..
ktak cupcake da d post ke ipsah..
esok lusa smpila kot..hee

eh byknye list..hehe.tq2. :)

xpe,lpas ni ltak muka awk,muka sya,muka awk,muka sya..haha..x yah pkir dh design2 lain..hehehhe :p


~ Izrin ~

puteri_kebayan said...

hahahaaaa
pjgnye komen no 1 tuh~
cikcah bkenan yg bunga biru tu cikyin..
nanti buat utk cikcah...
nak bunga biru jugak!

syarif said...

post kat IPSAH jgn satu jer,,post 2 3 biji..boleh share dgn uzlah

uzlah said...

ecah : hehehe..2 la, mcm buat rumusan plak kan..hee.

ok nnt cikyin buatkan.. :)


syarif : hehe..ok2.. :)


~ Izrin ~

cuppies..cup cakes said...

thanks for being my student (cewahh). kalau ade kwn2 nk join kelas nt bgtau yerk

uzlah said...

thank jgak jd cgu sya.. :)
okei.

~ Izrin ~