Monday, January 3, 2011

A new year Souvenir~



Contnue mking story at blog dr FB..hehe

Akhirnye niat di hati tercapai jgak bila dpt bcuti weeknd yg agk lma..

So dptla baking kek tuk kwan2 lma..

Proses dlvery ke blik pun da slmt tibe..hee

Tuk kwan2 sume..

Slmt mnjamu slere yer..

Soryla kalo x sbrape..huhu

Tp ikhlas tuk frenship forever..



Okay next story~

Hm act arini clas cancel..

Tp kene blik jgak sbb nak jmpa sir..

Fyp punye psalkn..terpaksalah..

Agk awl yer kami tbe..

Sgt khusyuk mndgr tklimt dr sir..

(pham ke x tu..hee)

Task 2 yg agk ssh pun da slamt sumenye..

So sir bg task strusnye..



Kemudian~

Kami melencong ke Wangsa Walk..hee

Niat utama nk tmankn cik zuzu..

Tp mcm biasa mstla kene ada tmbhan..kan..hehe

Da alang2 b’shoping tu smpt jgakla beli some token tuk keje fyp tu..

(bgus kan smbil shopng pun ingt kerja..hee)

Tlbih happy plak kan..

Ni sume nk mmpengaruhi org suh jwb survey kami

ataupun nak merayu kt kwan2 tlg lah jwab survay kami..

hehehe

Chocolate yg sdap sume ni khas tuk sape2 yg btuah mjwab survey kami..hehe

Hdiah saguhati..

Volunteer pleasee! ;)



Okay bila da smpi pic mkan mknenye kami da pnat..

So abisla crite tuk ari ini..

Jmpa lgi tuk crite merapu strusnye yer.. hee





2 comments:

Siti Suhaila said...

nak blaja wat kek coklat.. nak ambik kelas ngan izrin la leh.. hehehee

Izrin said...

bolehh..no problem..anytime..hehehe