Saturday, January 22, 2011

Msuk CONTEST plak dh



Bbrpa ari yg lalu, kwan sek Cik Yin, Cik Bella namanye..ajak ikut msuk contest la plak..Cik yin ni x pnh pun la nk msuk cntest2 ni..tau mmg x mng pun..lgpun mmg x mnat mna sgt..Tp bila da ari2 dok bca kt shoutmix tu + mngngkan Cik Bella kwan rpt time kt sekolah dulu..So pkir punye pkir msuk jgak la..lgi pun x sush mane pon..Contest ni pun Cik Bella yg buat sndiri..Jdinye sbgai kwn kita kenela bg support kt dia kn..Kalo ada sapa2 yg nak msuk ikut link ni yer : CONTEST CIK BELLA

Okay sprtimna tjuk contest ni Syangilah Ibu Bapa Anda so kenela ltak pic ngan ur mom n ur dad..Kalo nk ikut pic tu mmg x byak pun..sume pun gmbr2 biasa je..x d yg tlbh erat pluk sume yer..hee.So Cik Yin pun amik je la pic ngan my mom yg kbtln bru je tgkap last week..ni dia pic dia..

Pic ni x d apa yg special pun..cumenye nak kata kami mmg mcm adik beradik..sya kakak dan mak is adik..hehe .dari sek pun mmg mcm tu..jdi sya agak lali dh dgn pgilan mcm 2..x ksah la kakk ke adik ke..yg pntg kami bhagia..kan.kan.apa2 pun mak is d best..sume2 pon cite kt mak kan.suka duka sume sma2..mak la yg pham hati sya..syang mak!!!sgat2!!! nak kasi cium ckit kt mak..muahhh..hehehehe.kt mak je okay?! Hee.



p/s : Tibe2 post ni jdi mcm krangan plak..hm.



1 comment:

MissyNursy ♥ said...

hehe..comeeell je cikguuu!! :)

hadiah menarikk tuh! nk join2!! ngee..